Αντιμικροβιακά γάντια ABENA

Επανάσταση στον κόσμο της πρόληψης λοιμώξεων – Πλέον είναι αποδεδειγμένα αποτελεσματικά κατά και του SARS-CoV-2 (Ιός COVID-19) 1, 2, 3

Τα πρώτα γάντια στον κόσμο που προσφέρουν υψηλά επίπεδα αντιμικροβιακής προστασίας και παράλληλα δεν επιτρέπουν την εκχύλιση, τα αντιμικροβιακά γάντια της ABENA αλλάζουν τα δεδομένα στον κόσμο της πρόληψης των λοιμώξεων.

Τα πλεονεκτήματα

των Αντιμικροβιακών γαντιών

της ABENA

  • Τα πρώτα παγκοσμίως αντιμικροβιακά γάντια νιτριλίου που δεν επιτρέπουν την εκχύλιση

  • Εξουδετερώνουν έως και το 99,999% των επιλεγμένων βακτηρίων

  • Αποδεδειγμένα αποτελεσματικά κατά του SARS-CoV-2 (Ιός COVID-19) 1, 2, 3

  • Προσφέρουν ενεργή προστασία έναντι των νοσοκομειακών λοιμώξεων

  • Έχουν ελεγχθεί και δεν δημιουργούν ευαισθησία στο δέρμα

Δείτε πώς τα Αντιμικροβιακά Γάντια της Abena φέρνουν επανάσταση στο μέλλον της πρόληψης των λοιμώξεων

Τα αντιμικροβιακά γάντια της Abena είναι ένας νέος τύπος ιατρικών εξεταστικών γαντιών με ενσωματωμένη αντιμικροβιακή τεχνολογία για την καταπολέμηση των λοιμώξεων και
την αντιμετώπιση της αντιμικροβιακής αντοχής.

Ενεργοποιούμενα από το φως και το οξυγόνο και έχοντας τη δυνατότητα να εξουδετερώνουν έως και το 99,999% των μικροβίων, τα αντιμικροβιακά γάντια της Abena προσφέρουν ένα επιπλέον ενεργό επίπεδο προστασίας στην υγειονομική περίθαλψη σε όλο τον κόσμο.

Ενεργή προσέγγιση για την πρόληψη των νοσοκομειακών λοιμώξεων

Κάθε χρόνο, οι νοσοκομειακές λοιμώξεις προκαλούν περιττή ταλαιπωρία και αυξάνουν τα ιατρικά κόστη για εκατομμύρια ασθενείς και τις οικογένειές τους σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι συγκεκριμένες λοιμώξεις επιμηκύνουν τη νοσηλεία, αυξάνουν τον κίνδυνο μετεγχειρητικών επιπλοκών και αναπηρίας, αυξάνουν την αντίσταση στα αντιβιοτικά, ενώ μπορεί ακόμα και
να οδηγήσουν σε περιττούς θανάτους και τεράστιες οικονομικές απώλειες για το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης.

Τα αντιμικροβιακά γάντια της Abena διαδραματίζουν ενεργό ρόλο στη μείωση της εξάπλωσης των λοιμώξεων.

Ενώ τα συμβατικά ιατρικά γάντια λειτουργούν μόνο ως παθητικός φραγμός μεταξύ των μικροβίων και των χεριών σας, τα αντιμικροβιακά γάντια της Abena μειώνουν ενεργά τον κίνδυνο μετάδοσης των λοιμώξεων από μια πηγή λοίμωξης σε έναν ευπαθή ασθενή.

Κλινικές μελέτες καταδεικνύουν ότι τα εξεταστικά γάντια διαδραματίζουν πρωταρχικό ρόλο στην πρόληψη της επιμόλυνσης, της διάδοσης και της μεταφοράς των παθογόνων στις μονάδες υγειονομικής περίθαλψης.

hand

Κύρια Χαρακτηριστικά

Αποτελεσματικά έναντι ευρέως φάσματος μικροβίωνΦωτοδυναμική ταχεία εξουδετέρωσηΤεχνολογία που δεν επιτρέπει την εκχύλισηΠολλαπλοί τρόποι χρήσης των γαντιώνΚαμία επίδραση στη μικροβιακή αντοχήΑποδεδειγμένα ασφαλή για το δέρμα

Αποτελεσματικά
έναντι
ευρέως φάσματος
μικροβίων

Φωτοδυναμική
ταχεία
εξουδετέρωση
Τεχνολογία που
δεν επιτρέπει
την εκχύλιση
Πολλαπλοί
τρόποι χρήσης
των γαντιών
Καμία επίδραση
στη μικροβιακή
αντοχή
Αποδεδειγμένα
ασφαλή για το
δέρμα

Χαρακτηριστικά των αντιμικροβιακών γαντιών Abena

Πρωτοποριακή τεχνολογία που δεν επιτρέπει την εκχύλιση

Τεχνολογία που δεν επιτρέπει την εκχύλιση

Τα αντιμικροβιακά γάντια της Abena είναι τα πρώτα στον κόσμο αντιμικροβιακά γάντια που δεν επιτρέπουν την εκχύλιση. Το ενεργό συστατικό έχει δοκιμαστεί για τη μη μετάδοση με  τα ακόλουθα μέσα:

  •  Νερό
  • Ζεστό νερό (45 βαθμοί Κελσίου)
  • Ιδρώτας
  • Σάλιο
  • Αιθανόλη

Πολλαπλοί τρόποι χρήσης των γαντιών

Πολλαπλοί τρόποι χρήσης των γαντιών

Ιατρική: Ελεγμένα ως προς την αδιαπερατότητα και τη δύναμη των γαντιών, είναι αποτελεσματικά στην πρόληψη της επιμόλυνσης μεταξύ του ασθενούς και του επαγγελματία υγείας, καθώς και για τον χειρισμό διάφορων χημειοθεραπευτικών φαρμάκων.

Μέσα Ατομικής Προστασίας: Τα γάντια έχουν ελεγχθεί και έχει διαπιστωθεί ότι προστατεύουν τους χρήστες από ουσίες και μίγματα που είναι επικίνδυνα για την υγεία, καθώς και από
επιβλαβείς βιολογικούς παράγοντες, οι οποίοι μπορεί να προκαλέσουν πολύ σοβαρές συνέπειες ή βλάβη στην υγεία.

Αποδεδειγμένα ασφαλή για το δέρμα

Αποδεδειγμένα ασφαλή για το δέρμα

Τα αντιμικροβιακά γάντια της Abena έχουν ελεγχθεί και έχει διαπιστωθεί ότι είναι ασφαλή για χρήση σε διάφορες περιπτώσεις επαφής. Οι συγκεκριμένες δοκιμές επιβεβαιώνουν ότι τα αντιμικροβιακά γάντια της Abena είναι:

  • Μη ερεθιστικά
  • Μη ευαισθητοποιητικά
  • Μη κυτταροτοξικά
  • Δεν προκαλούν ευαισθητοποίηση και έχουν χαμηλή πιθανότητα πρόκλησης δερματίτιδας

Τα αντιμικροβιακά γάντια της Abena είναι πλέον αποδεδειγμένα αποτελεσματικά κατά του

Ιού COVID-19 1,2,3

ΦΩΤΟΔΥΝΑΜΙΚΉ ΤΑΧΕΊΑ ΕΞΟΥΔΕΤΈΡΩΣΗ

Φωτοδυναμική ταχεία εξουδετέρωση

Το ενεργό συστατικό των γαντιών είναι ένας φωτοευαισθητοποιητής, ο οποίος παράγει μονήρες οξυγόνο όταν εκτίθεται στο φως. Το μονήρες οξυγόνο οξειδώνει τις πρωτεΐνες και τα λιπίδια των βακτηρίων και ως εκ τούτου οδηγεί στην εξουδετέρωση των μικροβίων.

Εξουδετερώνουν τους μικροοργανισμούς γρήγορα κατά την επαφή

Ανεξάρτητες δοκιμές έχουν καταδείξει ότι τα βακτήρια που έρχονται σε επαφή θα εκτεθούν στην αντιμικροβιακή δράση και θα εξουδετερωθούν εντός μόλις πέντε λεπτών επαφής.
Αυτή η τεχνολογική καινοτομία βασίζεται σε πολλά έτη διεξοδικής και πρωτοποριακής έρευνας σχετικά με την καταπολέμηση των μικροβίων.

Τελικά, τα αντιμικροβιακά γάντια της Abena βοηθούν στη μείωση του κινδύνου μετάδοσης από μια πηγή λοίμωξης σε έναν ευπαθή ασθενή. Η συγκεκριμένη τεχνολογία είναι ενσωματωμένη στα γάντια, τα οποία αποτελούν ήδη την πρότυπη πρακτική σε πολλούς χώρους ιατρικής φροντίδας και υγειονομικής περίθαλψης, και καταργεί την ανάγκη για πρόσθετα διαλύματα και χημικά.

ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΟΒΙΑΚΗ ΑΝΤΟΧΗ

Καμία επίδραση στη μικροβιακή αντοχή

Η δυνατότητα ανάπτυξης βακτηριακής αντοχής στο ενεργό βακτήριο έχει αξιολογηθεί ως «χαμηλή».  Σε γενικές γραμμές, τα οξειδωτικά αντιμικροβιακά, θεωρείται ότι έχουν χαμηλή πιθανότητα ανάπτυξης αντίστασης σύμφωνα με την Επιστημονική Επιτροπή της ΕΕ.

Η βακτηριοκτόνος αποτελεσματικότητα

των αντιμικροβιακών γαντιών της Abena

  • Human Coronavirus 99,259% σε 5 λεπτά
  • MRSA 99,988% σε 5 λεπτά
  • Staphylococcus aureus 99,989% σε 1 λεπτό
  • Enterococcus faecium 99,991% σε 5 λεπτά
AMG-LOGO
  • Enterococcus faecalis (VRE) 99,998% σε 1 λεπτό
  • Streptococcus pyogenes 99,998% σε 1 λεπτό
  • Klebsiella pneumoniae 96,471% σε 10 λεπτά
  • E-Coli 99,030% σε 15 λεπτά

1. Determination of the Virucidal Activity (ASTM D7907-14) of NB-AB-AMPF-030-SE-VBLU-EN6N Antimicrobial Nitrile Powderfree Examination Gloves (Blue), Test Report No.: VX-TR-22-0152.

2. Australian Government Department of Health, Therapeutic Goods Administration (TGA), Surrogate Viruses for Use in Disinfectant Efficacy Tests to Justify Claims Against COVID-19.

3. United States Environmental Protection Agency (EPA), Instructions for Review of Pesticide Registration Improvement Act (PRIA) Submissions for Products Eligible for Inclusion on List
N: Submission Information for Registrants.

*Τα αποτελέσματα των δοκιμών διατίθενται κατόπιν σχετικού αιτήματος. Σύμφωνα με τις μεθόδους δοκιμών του προτύπου ASTM D7907 για τον καθορισμό της βακτηριοκτόνου δράσης στην επιφάνεια των ιατρικών
εξεταστικών γαντιών, τα αντιμικροβιακά γάντια της Abena είναι αποτελεσματικά στην καταπολέμηση των συχνών και ανθεκτικών στα αντιβιοτικά μικροβίων, όπως τα MRSA και VRE. Τα δεδομένα από δοκιμές έχουν καταδείξει ότι τα αντιμικροβιακά γάντια της Abena μπορούν να εξουδετερώσουν έως και το 99,999% ορισμένων μικροβίων σε μόλις 5 λεπτά.

Menu

opencare.gr