Ποια είναι η Abena A/S International

Γνώσεις που παρέχονται από ειδικούς

Η Abena εκπροσωπείται σε περισσότερες από 90 χώρες και μία ομάδα έμπειρων ειδικών είναι πάντα κοντά σας. Με δεκαετίες εμπειρίας ως ολοκληρωμένος πάροχος προϊόντων υγειονομικής περίθαλψης οι έμπειροι ειδικοί μας γνωρίζουν καλύτερα, γιατί είναι η δουλειά τους, τα προϊόντα τόσο για τους τελικούς χρήστες, όσο για τους φροντιστές και τους διευθυντές ιδρυμάτων.
Οι ειδικοί των προϊόντων σε συνεργασία με τους νοσηλευτές παρευρίσκονται σε όλα τα στάδια, από την ανάπτυξη του προϊόντος έως και την εκπαίδευση των τελικών χρηστών σε μονάδες φροντίδας.

Η βιωσιμότητα είναι μέρος του DNA της εταιρίας

Η διατήρηση του περιβάλλοντος είναι κορυφαία προτεραιότητα για την Abena, και η χρήση ενέργειας, η διαχείριση αποβλήτων και οι εκπομπές CO2 είναι μόνο μερικοί από τους πράσινους τομείς που εστιάζει. Καθώς είναι ο πρώτος κατασκευαστής προϊόντων ακράτειας που απέκτησε το σκανδιναβικό οικολογικό σήμα Nordic Swan Ecolabel , συνεχίζει να επεκτείνει την γκάμα πιστοποιημένων προϊόντων της και το 95% των απορριμμάτων από τις Σκανδιναβικές εγκαταστάσεις παραγωγής της, ανακυκλώνεται.

Το οικολογικό σήμα Nordic Swan και το οικολογικό σήμα EU Ecolabel αναγνωρίζονται παγκοσμίως για τις αυστηρές απαιτήσεις τους

για την υγεία, την ποιότητα

και το περιβάλλον

Με περισσότερα από 1300 προϊόντα Abena που φέρουν το οικολογικό σήμα Nordic Swan, σίγουρα θα βρείτε

ένα υπεύθυνο προϊόν που θα ταιριάζει στις ανάγκες σας

Οδηγούμενοι από πάθος και δημιουργικότητα

Η Abena καθοδηγούνταν πάντα από οραματιστικά μυαλά, με πάθος για δημιουργία καινοτόμων λύσεων. Από το 1ο στον κόσμο έξυπνο βοήθημα ακράτειας για καθημερινή χρήση, συνεχή καινοτομία σε μεθόδους παραγωγής, έως τις ποιοτικές λύσεις προϊόντων που δημιουργούνται από ειδικούς.

Menu

opencare.gr