Σχετικά με Εμάς

Η εταιρεία OPEN CARE ΙΚΕ  ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2012 από δύο νέους ανθρώπους, τον Γκαζώτα Αρσένιο και τον Πάνου Ευθύμιο και είναι γνωστή με τον διακριτικό τίτλο “Open Care”.

Η έδρα της εταιρίας βρίσκεται στην Τέρμα Μαιάνδρου στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, ενώ το υποκατάστημά της βρίσκεται στο 3ο χιλ. Π.Ε.Ο. Λάρισας – Βόλου, στην Λάρισα.

Η αποθήκευση και διακίνηση  των προϊόντων της γίνεται τόσο από την ίδια την εταιρία με ιδιόκτητο στόλο αυτοκινήτων διανομής, όσο και από την εταιρεία logistics “GR SAMSON FORWARDING A.E” η οποία εδρεύει στην ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου.

Η εταιρία έχει αναπτύξει ένα πανελλαδικό δίκτυο πωλήσεων με εξειδικευμένους συμβούλους πωλήσεων ανά κατηγορία προϊόντων. Η Open Care σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα από την ίδρυση της έχει αποκτήσει πελάτες που την εμπιστεύονται από τον χώρο της υγείας, των αλυσίδων Super Market, του χονδρεμπορίου, HO.RE.CA.

Το τμήμα έρευνας και τεχνολογίας της εταιρίας έχει δημιουργήσει και συνεχίζει να δημιουργεί προϊόντα που φέρουν το σήμα εγγύησης ποιότητας “Open Care” .

Σταθμός στην έως σήμερα πορεία της εταιρίας είναι η στρατηγικής σημασίας αποκλειστική συνεργασία της με τον οίκο ΑΒΕΝΑ Δανίας.
Τον Ιούλιο του 2017  η εταιρία ανέλαβε την αποκλειστική εισαγωγή και διανομή  όλων των Premium προϊόντων ακράτειας, περιποίησης δέρματος και αναλώσιμου υγειονομικού υλικού του οίκου, για την ελληνική αγορά.

Η Open Care”, πιστή στο όραμα και την φιλοσοφία της, συνεχίζει την στρατηγική της να προωθεί στην Ελληνική αγορά προϊόντα υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας, τα οποία συνάδουν με τα διεθνή πρότυπα.

Κριτήρια Επιτυχίας

  •  Απόλυτη εξειδίκευση στους τομείς της ενασχόλησής της.
  •  8 χρόνια επιτυχημένης πορείας και 16 συνολικά χρόνια  εμπειρίας στον χώρο.
  •  Εμπειρία  στην παραγωγή , εμπορία και εξαγωγές προϊόντων.
  •  Προσανατολισμός στην καινοτομία
  •  Ολική ποιότητα σε κάθε λειτουργία της επιχείρησης.

Οργανόγραμμα

organization_chart-722x722

Αγορές και Πελατολόγιο

pelatologio_agores-722x722

Τμηματοποίηση Πωλήσεων

tmimatopoihsh_poliseon-722x722

Κατηγορίες Προϊόντων & Δίκτυο Πωλήσεων

proionta_diktya-722x722