opencare-logo

Ανανεώνουμε την εταιρική μας ταυτότητα παραμένοντας πιστοί στις αξίες μας.

Η OPEN CARE είναι μια δυναμική ελληνική εταιρεία με σημαντική διαδρομή στην αγορά της υγείας, των αλυσίδων Super Market, του χονδρεμπορίου και της HO.RE.CA.
Το αρχικό λογότυπο της εταιρείας σχεδιάστηκε με ένα ύφος που ταίριαζε στην εποχή του και σηματοδοτούσε τα πρώτα χρόνια της δραστηριότητάς της. Σήμερα, η εταιρεία ανακοινώνει το νέο και μοντέρνο λογότυπο της που θα ανανεώσει και τη συνολική εταιρική της ταυτότητα.

Εκκίνηση μιας νέας, δυναμικής περιόδου για την εταιρεία

Το νέο λογότυπο σχεδιάστηκε με λιτές και μοντέρνες γραμμές με στόχο να γίνει το εφαλτήριο μιας νέας δυναμικής περιόδου για την εταιρεία, αποτυπώνοντας ταυτόχρονα τις βασικές αξίες της εταιρείας, όπως είναι η αξιοπιστία, η ολική ποιότητα και η αυθεντικότητα.

Το νέο λογότυπο, εμπνευσμένο από την παλέτα χρωμάτων του μπλε, αποκτά ένα στιβαρό, καθαρό και διαχρονικό ύφος, ικανό να ανταποκριθεί στις ανάγκες της σύγχρονης εποχής. Το μπλε χρώμα θεωρείται ευεργετικό για το μυαλό και το σώμα και συμβολίζει την εμπιστοσύνη, την γνώση, την αυτοπεποίθηση και την ασφάλεια.

Το σύμβολο του λογοτύπου δημιουργήθηκε από τα αρχικά των δυο λέξεων OPEN CARE. Το “O” και το “C” συνδέονται αρμονικά και αέναα μεταξύ τους, δημιουργώντας μια αγκαλιά που τονίζει την αλληλεξάρτηση και συνοχή τους.

Η OPEN CARE, ανανεωμένη και δυναμική, συνεχίζει την ανοδική της πορεία με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη κι έχοντας τον άνθρωπο στον πυρήνα της δραστηριότητας της, προσφέροντας πάντα με φροντίδα κι αγάπη αξιόπιστα και ασφαλή προϊόντα