Η Bambo Nature παρουσιάζει τη νέα ανακυκλώσιμη χάρτινη συσκευασία πανών

Οι παιδικές πάνες της Bambo Nature ήταν οι πρώτες στον κόσμο που απέκτησαν το αναγνωρισμένο οικολογικό σήμα Nordic Swan πριν από περισσότερα από 25 χρόνια, και τώρα η Bambo Nature παρουσιάζει με υπερηφάνεια τη συσκευασία πανών από χαρτί FSC® με υπεύθυνη προέλευση. Αυτό υποστηρίζει την αποστολή στο να είναι καινοτόμο Brand, να σκέφτεται αντισυμβατικά και να αγωνίζεται για βιώσιμες λύσεις.

Η Bambo Nature βρίσκεται τώρα ένα βήμα πιο κοντά στην υλοποίηση του στόχου, της κάλυψης της αυξανόμενης ζήτησης για βιώσιμες λύσεις, προσφέροντας παράλληλα στους γονείς τα απόλυτα προϊόντα παιδικής φροντίδας.

Η νέα  ανακυκλώσιμη συσκευασία πάνας είναι κατασκευασμένη από πιστοποιημένο με FSC® (Forest Stewardship Council) Σκανδιναβικό χαρτί υπεύθυνης προέλευσης και πιστοποιημένη σύμφωνα με τα βιομηχανικά πρότυπα. Αυτό σημαίνει ότι η συσκευασία μπορεί να ανακυκλωθεί με κανονικά οικιακά απορρίμματα χαρτιού.

«Θέλουμε να κάνουμε εύκολο και βολικό για τους γονείς να επιλέξουν μια πάνα που δεν είναι μόνο απολύτως ασφαλής για το μικρό τους, αλλά και κατασκευασμένη με φροντίδα για το περιβάλλον. Είμαστε πολύ περήφανοι που είμαστε από τους πρώτους που εισήγαγαν μια ανακυκλώσιμη συσκευασία πάνας – και γνωρίζουμε ότι θα γίνει τεράστια επιτυχία .»  – Arne Terp-Nielsen, Διευθυντής της ABENA Produktion.

Ένα βήμα πιο κοντά σε ένα πιο βιώσιμο αύριο

Για περισσότερα από 40 χρόνια η Bambo Nature ειδικεύεται σε πάνες υψηλής ποιότητας που δεν φροντίζουν μόνο την υγεία των παιδιών αλλά και το περιβάλλον.

Η νέα ανακυκλώσιμη χάρτινη συσκευασία είναι, σε συνδυασμό με άλλες συσκευασίες πάνας από 30% ανακυκλωμένο πλαστικό μετά την κατανάλωση, αποτέλεσμα της δέσμευσης της Bambo Nature να καινοτομεί συνεχώς και να ανταποκρίνεται στις αυξανόμενες απαιτήσεις για βιώσιμες λύσεις. Με τη νέα ανακυκλώσιμη χάρτινη συσκευασία στο εξωτερικό, και τις γνωστές πάνες στο εσωτερικό, η Bambo Nature κάνει ακόμη περισσότερα βήματα προς ένα πιο βιώσιμο αύριο.

«Ως μέρος του DNA της εταιρείας μας, έχουμε μεγάλη συνείδηση ​​της ευθύνης μας για το περιβάλλον και για τις μελλοντικές γενιές. Η νέα μας συσκευασία από ανακυκλώσιμο χαρτί είναι ένα βήμα πιο κοντά σε ένα πιο βιώσιμο αύριο».  – Arne Terp-Nielsen, Διευθυντής της ABENA Produktion.

Νέα ανακυκλώσιμη χάρτινη συσκευασία

ένα βήμα πιο κοντά σε ένα βιώσιμο αύριο!

BNPP---SoMe-

Οι γνωστές οικολογικές πάνες στο εσωτερικό

Σχεδιασμένες με φροντίδα για τα μωρά, τους γονείς και το περιβάλλον

  • Απίστευτα απαλές
  • Εξαιρετικά εύκαμπτες
  • Προστατευτικά διαρροών
  • Αναπνεόμενες
  • Δείκτης υγρασίας
  • Εξαιρετικά απορροφητικά κανάλια
  • Εντελώς χωρίς χλώριο (TCF fluff)
Menu

opencare.gr